Massages

Bij LOS kun je kiezen uit de volgende behandelingen:

Intake (gratis): Bij de eerste behandeling hoort altijd een kort kennismakingsgesprek. Daarin worden je gegevens vastgelegd, wordt gekeken naar je klacht en de mogelijke oorzaken. Indien nodig volgt een lichamelijk onderzoek. Dan wordt het actieplan opgesteld en is het tijd voor de eerste behandeling. Er zijn meerdere mogelijkheden:

Sportmassage: een stevige vorm van massage die gericht is op het verbeteren van de processen in je spieren: doorbloeding en herstel, met als doel het verminderen van spierpijn/stijfheid, het voorkomen van blessures en het verbeteren van (sport)prestaties. Reukloze hypo-allergene olie maakt dit een nuchtere en doeltreffende behandeling.

Tapen: sporttape of kinesiotape kan in combinatie met sportmassage leiden tot het voorkomen van, of sneller herstel na een blessure. Ook kan het gebruikt worden voor houdingscorrectie. Een goede tape geeft verlichting aan overbelaste spieren en gewrichten en zorgt voor meer stevigheid bij bewegen.

Ontspanningsmassage: Heb je op meerdere plekken spierpijn, voel je je vermoeid door drukte of stress, of heb je gewoon behoefte aan een moment voor jezelf, dan is een ontspanningsmassage een echte traktatie. Je lichaam wordt van top tot teen in ontspanning gebracht door middel van rustige handgrepen. Hierbij kun je kiezen voor massageolie met een wellness geur.

Lomi Lomi: Een vorm van ontspanningsmassage met extra veel olie waarbij de masseur veel met de onderarmen werkt. Warme olie, grote soepele bewegingen, ontspanning gegarandeerd!

Voet-/hand massage: Even alle aandacht voor je handen of je voeten, of allebei. Wat zullen ze je dankbaar zijn!

Hoofd-/nek massage: Bij hoofdpijn of een ‘zwaar gevoel’ in nek en hoofd kan massage van dit gebied veel verlichting geven.

Advies: een betere houding zorgt voor een betere balans op spierniveau. Bij LOS kunt u advies krijgen over uw houding, de nodige handgrepen laten uitvoeren ter ondersteuning, en ook tips en oefeningen krijgen om hier zelf verbetering in te brengen.