over LOS

Sport- of ontspanningsmassage in een prettige sfeer.

Voor wie, wat en waar is LOS Sportmassage?

Voor iedereen een massage op maat

  • Sporters: prof of amateur, gepassioneerd of omdat het moet, sporten wordt pas leuk als je lijf goed meedoet en er béter van wordt. LOS helpt je dit te bereiken. Individueel in de studio, of voor groepen op locatie. Spierpijn? Klachten? Los het op met LOS!
  • Ontspanners: Ontspanning heb je soms nodig om er weer tegenaan te gaan. Begin bij je lijf en laat het LOS!
  • Kids/teens: Zelfs als je jong bent kan je lijf het soms wat te zwaar hebben. Je groeit, speelt, sport, leert, en zit uren in de schoolbanken. Dus ook voor kids en teens kan een massage echt helpen ontspannen, en dat voor een lager tarief! Ouders mogen er uiteraard bij blijven. Gewoon ff LOS.
  • clubs/evenementen: LOS kan ook op (sport)evenementen massages verzorgen. Met een mobiele massagetafel en alle benodigdheden paraat is een masseur op locatie zo geregeld, en kunnen de aanwezigen genieten van korte maar effectieve massages. Neem hiervoor contact op met LOS.

Sfeervolle studio in Apeldoorn West

LOS is een praktijk aan huis, maar wel los van het huis. Dat heeft veel voordelen: er is een aparte ingang, de studio is rolstoeltoegankelijk, er is een toilet en een omkleedruimte. De studio is te vinden op de hoek van de Mercuriuslaan en de Saturnusstraat, in de Apeldoornse wijk de Sprengen (schuin tegenover Sprengeloo). Dichtbij het centrum en dicht bij sportpark Ordenbos. Niet ver van de ring, dus goed bereikbaar. In de buurt is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Kwaliteit  

LOS werkt met een licentie van het Nederlands Genootschap Sportmassage. De branche-organisatie met landelijk erkende opleidingen wellness- en sportmassage. Dat betekent dat bij LOS wordt gewerkt volgens de normen en kwaliteitseisen van het NGS.

Dat houdt onder meer in:

  •  goede hygiëne
  • zorgvuldige omgang met en bescherming van je persoonlijke gegevens
  • Een brede kennis van anatomie en processen in het lichaam (in het bijzonder bij sporten)
  • Kundig en gediplomeerd in massage, EHBO, tapen en bandageren, sportverzorging, begeleiding bij herstel na blessures, herkenning van aandoeningen en contra-indicaties, de juiste doorverwijzing op het juiste moment.
  •  geen erotische massages

 Contra-indicaties

Er zijn een aantal redenen waardoor een massage soms (tijdelijk of plaatselijk) geen goed idee is. Dat geldt onder meer bij koorts, griep, spataderen en besmettelijke huidaandoeningen. Mocht tijdens de intake blijken dat er sprake is van een contra-indicatie dan wordt in overleg een alternatief gezocht. Een oplossing kan zijn het aangedane gebied met rust te laten, een massage over de kleding heen, gerichte oefeningen doen, of een afspraak te maken op een later moment.

Zwangerschap en massage

Zwangerschap is geen contra-indicatie voor sport- of ontspanningsmassage. Ben je zwanger, ook dan ben je van harte welkom bij LOS. We kijken natuurlijk naar wat een prettige houding voor je is en hoe je algemene conditie is. Bij zwangerschap zullen bepaalde gebieden niet of alleen heel licht worden gemasseerd.